Jäähdytyseristys – Helsinki, Espoo ja Vantaa

Kaikki yhteystietomme

Jarmon Eristyspalvelulta saat myös kattavasti kaikki jäähdytyseristykseen liittyvät palvelut. Kaikki työt tehdään takuutyönä ja pitkällä kokemuksella, sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Toimimme ensisijaisesti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta sopimuksen mukaan voimme palvella muuallakin Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja tilaa jäähdytyseristys tai kysy lisää.

"Kyllä mä ne itte laitan ja säästän"

Jäähdytyseristyksessä käytettäviä ilmastointiputkia eristettäessä on ensiarvoisen tärkeää saada eristeestä täysin kondenssitiivis rakenne huolimatta kannakkeista, lukuisista mutkista yms. 


Mikäli jokin osa ei ole täysin höyrytiivis, voi seurauksena olla kondenssiveden valuminen mahdollisesti jo piiloon jääneiden seinä- ym. rakenteiden sisään. Pahimmassa tapauksessa lopputuloksena on vesivahinko. 


Korjauskustannukset ovat usein huomattavat tällaisissa piilevissä vioissa. Suosittelemmekin aina valitsemaan mahdollisimman kokeneen ja asiaan erikoistuneen ammattilaisen jäähdytyseristyksien tekijäksi.

Onko jäähdytyseristys kallista?

Vankan ammattitaidon ja harkittujen teknisten ratkaisujen sekä hyvien tavarantoimittajasuhteiden ansiosta pystymme kilpailukykyiseen hinnoitteluun kaikessa toiminnassamme, myös jäähdytyseristyksissä. 


On hyvä pitää mielessä, että se vasta on kallista, kun vesivahinkojen korjausryhmä lähtee tallista! Pitkällä tähtäimellä laatuun sijoittaminen vähentää eristystehtävien kustannuksia.


Toteutamme myös LVI-eristysprojekteja Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella, lue lisää!